Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Οι ελληνικές συμμετοχές στην σημερινή μέρα των αγώνων.

Πλούσια είναι η συμμετοχή ελλήνων αθλητών στην σημερινή ημέρα των ολυμπιακών αγώνων.Αγωνίζονται σε πολλά αθλήματα διεκδικώντας μια θέση στους ημιτελικούς και τελικούς των αθλημάτων.Οι πρωταθλήτριες κόσμου στο σκιφ κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου η Χριστίνα Γιαζιτζίδου αγωνίζονται στη δεύτερη προκριματική σειρά, με αντιπάλους τα πληρώματα της Ολλανδίας, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, των ΗΠΑ και του Καναδά.Οι δύο πρώτοι προκρίνονται απευθείας στους ημιτελικούς της Πέμπτης (2/8), ενώ οι υπόλοιποι πάνε στα ρεπεσάζ της Τρίτης.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης αγωνίζονται στις 13:30 στην τρίτη σειρά, μαζί με τις βάρκες της Δανίας, της Ουγγαρίας, της Κούβας και της Νορβηγίας, με στόχο επίσης την απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς της Πέμπτης.
Στις 12 το μεσημέρι αρχίζει τις προσπάθειές της στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών.Παίζει για τον Α΄ όμιλο με την πανίσχυρη Κροατία.
Περίπου στις 13:15 θα αγωνιστεί ο Αρης Γρηγοριάδης, στην 5η προκριματική σειρά (6η διαδρομή) των 100μ. ύπτιο. Ο Ελληνας κολυμβητής, με την 11η επίδοση ανάμεσα στους συμμετέχοντες, έχει ως ελάχιστο στόχο την πρόκριση στους βραδινούς (22:28) ημιτελικούς, όπου θέλει να διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό.
Στις 11:30 αρχίζει στη «Νορθ Γκρίνουιτς Αρίνα» ο προκριματικός γυναικών της ενόργανης γυμναστικής, με τη συμμετοχή της Βασιλικής Μιλλούση.
Στη μάχη ρίχνεται και ο Χρήστος Τσακμάκης, που συμμετέχει στον προκριματικό του C1 στο κάνοε/καγιάκ σλάλομ.
Ακόμη, η Αθηνά Δούκα αγωνίζεται στις 11:00 στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλου πιστολιού
Τέλος, αρχίζει στο Γουέιμαουθ και η ιστιοπλοϊα, με δύο κατηγορίες που έχουν ελληνική συμμετοχή,στα Finn ξεκινά τις προσπάθειές του ο Γιάννης Μιττάκης (14:00) και στα Star οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας (15:35).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου